References

Ramon Parladé
Managing Director at Bioaccez Controls SL | Electronic Safety – RFID:

Heidi worked for us to provide, pictures, designs and texts for our company introduction to danish market. She is a reliable and hardworking person who pays high attention to every single detail and it helps her to stand out from most other designers we have known abroad. She is great in graphic designing as well and made revisions of our trademark logos. I highly recommend her to anyone. She can be a great asset to any company.

Marianne Terkildsen
Cert. Mindfulness Instruktør, Stresscoach, NADA og AcuNova Behandler samt Reiki Healer / marianne-terkildsen.dk
:

Jeg har lært Heidi at kende som en yderst behagelig og kompetent både webdesigner og fotograf med sans for detaljen.
I kraft af et højt fagligt niveau og en god intuition formår Heidi hurtigt at danne sig et indtryk af, hvad der er brug for i den givne situation – og ikke allermindst at levere et godt og professionelt stykke arbejde, som lever fuldt ud op til forventningerne.
Jeg kan hermed varmt anbefale Heidi.

Ketti Bueno Ferrer
Ejer af Salsa Vida og Havana på Amager.


Heidi er min grafiske og fotograferende trylleryllerolle WOW kvinde. Og min web-master alf. Og har været det siden 2006 og det siger jo ALT – hun er min grafiske brand designer Boss Lady i mit profesionelle  liv.

For når man finder THE ONE så holder man dælme fast og går hele vejen sammen.
Og med begge mine firmaer Salsa Vida www.salsavida.dk og Havana på Amager www.kettibuenoferrer.dk, så har der gennem alle årerne været rigtig mange opgaver Heidi skulle løse. Vi taler om grafik til hjemmesider, banner til SoMe, postkort, flyers, plakater og visitkort. Og det er meget svært at finde lige den person der kan fange en, fange ens personlighed, hjerteblod og brand. DET gør Heidi, på den fineste, kærligste og mest konsekvente måde. For hun lytter når jeg kommer med et foreslag og hvor Heidi trækker lidt på det, så VED jeg bare at vi skal en anden vej, en vej som Heidi styrer sikkert og stilrent. Og hver gang slår min tunge knuder i ros og anerkendelse over hvor sej og møgdygtig Heidi er.

Tinamaria Jensen, Dansk Feng shui & Vinding Forlag:

En tak fra hjertet. Den tilfalder dig Heidi, som har leveret et umanerligt flotte stykke grafisk arbejde præget af stor æstetik. Bogen har haft store fødselsproblemer, men du har formået at fremtrylle en helt bog på ultrakort tid, som jeg virkelig kan være bekendt og fryder mig over, hver gang jeg åbner den. Tak for din hurtige og særdeles professionelle indsats, hvor jeg på intet tidspunkt har mærket at det er den første bog, du sætter op. Jeg kan kun det varmeste anbefale dig til store som små grafiske opgaver med din fine æstetiske sans, dit overblik professionalisme og hurtighed. Jeg ønsker dig mere succes, end du selv drømmer om.

Trulle Jansberg:

Jeg vil opfordre til at få Stylize´et en opgave. Heidi er lige så god til det trykte medie som til internettet, jeg er glad for hendes måde at fange mit lille firma`s stil og energi på.
At hun er en fantastisk dejlig sjæl, godt selskab og en professionel sparingspartner, når det drejer sig om udvikling af et udtryk, er jo en ekstra gave og det logo vi har lavet er så holdbart, at det kommer til at følge mig.
Tak til Stylize.

Sanne Hvilsom, Eventyr-Sanne.dk:

Heidi Sinnet har designet min hjemmeside og hun var både på det kunstneriske front og den praktiske front meget professionel, inspirerende og dygtig. Jeg er stolt over også at have hendes personlige præg på forsiden.
Jeg kan varmt anbefale Heidi Sinnet.